Публикации

Додадено на

Подреди по : Име | Датум | Погледи [ Опаѓачко ]
Fokusi i këtij udhëzuesi është vendosur në internetin, rrjetet sociale, por gjithashtu janë paraqitur edhe forma tjera të komunikimit dhe vende kyçe ku është i mundshëm keqpërdorimi i të dhënave personale dhe shkelja e privatësisë. Duke treguar interesim për teknologjitë të cilat i shfrytëzon fëmija Juaj, Ju mundeni të mësoni bashkë me atë dhe të dini se çka bën ai/ajo kur “rin” në internet.
The focus of this Guide lies on the Internet, on social networks, and also presents other forms of communications and key locations where misuse of personal data and invasion of privacy is possible.
<< Почеток < Претходна 1 2 3 4 5 6 Следна > Крај >>
Резултати 31 - 32 од 32
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates