Публикации

Додадено на

Подреди по : Име | Датум | Погледи [ Растечко ]
Siguria e fëmijëve në internet: si mund të rriturit t’i ndihmojnë fëmijët në mbrojtjen Nga rreziqet potenciale të internetit, derisa njëkohësisht u tregojnë për Përmbajtjet dhe shërbimet që mund të jenë të dobishme?
Безбедност на децата на интернет: како возрасните можат да им помогнат на децата во заштитата од потенцијалните опасности на интернет, додека истовремено им укажуваат на содржините и на сервисите од кои можат да ползуваат корист?
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates