Faqja e parë arrow Публикации
Публикации

DocumentsDate added

Order by : Name | Date | Hits | [ Ascendant ]
Кратка брошура со совети како да си ја заштитиме приватноста на YouTube.
Безбедност на децата на интернет: како возрасните можат да им помогнат на децата во заштитата од потенцијалните опасности на интернет, додека истовремено им укажуваат на содржините и на сервисите од кои можат да ползуваат корист?
Фокусот на овој Водич е поставен кон интернетот, кон социјалните мрежи, но претставени се и други форми на комуникација и клучни места каде што е можна злоупотреба на личните податоци и нарушување на приватноста. Покажувајќи интерес за технологиите што ги користи Вашето дете, Вие можете да учите заедно со него/неа и да знаете што прави кога „седи на интернет“.
<< Fillim < E mërparshme 1 2 3 4 5 6 Tjetra > Fund >>
Rezultatet 13 - 18 nga 32
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates