Насловна arrow Публикации
Публикации

Додадено на

Подреди по : Име | Датум | Погледи | [ Опаѓачко ]
Кратка брошура со совети како да си ја заштитиме приватноста на e-mail.
Кратка брошура со совети како да си ја заштитиме приватноста на Linkedin.
Основна цел на ова истражување е да се процени степенот на ефективност и ефикасност на спроведените предавања, нивото на свесност кај учениците кај кои е спроведено предавањето, експлицитна информираност на ученици од средните училишта за правото на приватност и заштитата на личните податоци на учениците, особено за користењето на социјалните мрежи, појава на говор на омраза на социјалните мрежи, како и познавање на механизмите за пријава и кои се релевантните институции за одговор при пријава на повреда на правото на заштита на личните податоци.
Siguria e fëmijëve në internet: si mund të rriturit t’i ndihmojnë fëmijët në mbrojtjen Nga rreziqet potenciale të internetit, derisa njëkohësisht u tregojnë për Përmbajtjet dhe shërbimet që mund të jenë të dobishme?
Кратка брошура со совети како да си ја заштитиме приватноста на Twitter.
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates