Насловна arrow Ресурсиarrow За родители
За родители

Додадено на

Подреди по : Име | Датум | Погледи [ Растечко ]
Кидоз е софтверски производ наменет за децата, а за кој треба да знаат родителите. Се работи за прелистувач за деца кој сосема бесплатно може да се преземе и инсталира на секој оперативен систем. Тој нуди безбедна околина за децата и им овозможува да сурфаат по сајтови, да гледаат видеа и да играат игри.
Опфатени се следните курсеви: MS Windows, Internet Explorer, MS Word, MS Excel, MS PowerPoint, MS Access, Autodesk Maya, MS Frontpage, Corel Draw, Adobe Photoshop.
Презентацијата содржи: запознавање со основните поими за интернет, користење на интернетот од страна на децата и тинејџерите, како да им помогнете на вашите деца во заштитата од можните опасности на интернет
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates