Насловна arrow Ресурсиarrow За наставници
За наставници

Додадено на

Подреди по : Име | Датум | Погледи [ Растечко ]
Документот содржи пет конкретни случаи кои се однесуваат на некои активности на интернет. Учениците треба да изберат еден од понудените одговори што треба да одговараат на она што тие би го направиле во конкретната ситуација. Во продолжение на секој случај, оставен е краток простор за образложение.
Опфатени се следните курсеви: MS Windows, Internet Explorer, MS Word, MS Excel, MS PowerPoint, MS Access, Autodesk Maya, MS Frontpage, Corel Draw, Adobe Photoshop.
Презентацијата содржи: запознавање со основните поими за интернет, користење на интернетот од страна на децата и тинејџерите, како да им помогнете на вашите ученици во заштитата од можните опасности на интернет
<< Почеток < Претходна 1 2 Следна > Крај >>
Резултати 1 - 6 од 10
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates