Faqja e parë arrow Ресурсиarrow Për mësimdhënës
Për mësimdhënës

DocumentsDate added

Order by : Name | Date | Hits [ Ascendant ]
Документот содржи пет конкретни случаи кои се однесуваат на некои активности на интернет. Учениците треба да изберат еден од понудените одговори што треба да одговараат на она што тие би го направиле во конкретната ситуација. Во продолжение на секој случај, оставен е краток простор за образложение.
Опфатени се следните курсеви: MS Windows, Internet Explorer, MS Word, MS Excel, MS PowerPoint, MS Access, Autodesk Maya, MS Frontpage, Corel Draw, Adobe Photoshop.
Презентацијата содржи: запознавање со основните поими за интернет, користење на интернетот од страна на децата и тинејџерите, како да им помогнете на вашите ученици во заштитата од можните опасности на интернет
<< Fillim < E mërparshme 1 2 Tjetra > Fund >>
Rezultatet 1 - 6 nga 10
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates