Faqja e parë arrow Ресурсиarrow Për mësimdhënës
Për mësimdhënës

DocumentsDate added

Order by : Name | Date | Hits [ Ascendant ]
Вежбата е корисна бидејќи овозможува практично да се искуси ситуација во која соговорникот на интернет ни поставува обични прашања на кои сепак треба многу внимателно да одговараме. Оваа вежба можете да ја користите за едукација на вашите ученици на следниот начин: испечатете го документот и поделете им го на учениците за да ги пополнат со пенкало празните места предвидени за одговарање на прашањата на соговорникот. Потоа заеднички читајте ги и дискутирајте што е правилно а што не, односно кои одговори можат да ја загрозат нивната безбедност.
Овој документ содржи интересни идеи кои можат да ви дадат насоки како да организирате вежби со играње улоги. Дадени се неколку предлози кои вие можете да ги модифукувате и да ги изведувате во различни варијанти. Вежбата е корисна и интересна за децата кои учествуваат во самата вежба, но и за оние кои се наоѓаат во публиката.
<< Fillim < E mërparshme 1 2 Tjetra > Fund >>
Rezultatet 7 - 10 nga 10
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates