Насловна arrow Ресурсиarrow За наставници
За наставници

Додадено на

Подреди по : Име | Датум | Погледи | [ Опаѓачко ]
Вежбата е корисна бидејќи овозможува практично да се искуси ситуација во која соговорникот на интернет ни поставува обични прашања на кои сепак треба многу внимателно да одговараме. Оваа вежба можете да ја користите за едукација на вашите ученици на следниот начин: испечатете го документот и поделете им го на учениците за да ги пополнат со пенкало празните места предвидени за одговарање на прашањата на соговорникот. Потоа заеднички читајте ги и дискутирајте што е правилно а што не, односно кои одговори можат да ја загрозат нивната безбедност.
Овој документ содржи интересни идеи кои можат да ви дадат насоки како да организирате вежби со играње улоги. Дадени се неколку предлози кои вие можете да ги модифукувате и да ги изведувате во различни варијанти. Вежбата е корисна и интересна за децата кои учествуваат во самата вежба, но и за оние кои се наоѓаат во публиката.
<< Почеток < Претходна 1 2 Следна > Крај >>
Резултати 1 - 6 од 10
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates