Насловна arrow Ресурсиarrow За наставници
За наставници

Додадено на

Подреди по : Име | Датум | Погледи [ Растечко ]
Овој документ содржи интересни идеи кои можат да ви дадат насоки како да организирате вежби со играње улоги. Дадени се неколку предлози кои вие можете да ги модифукувате и да ги изведувате во различни варијанти. Вежбата е корисна и интересна за децата кои учествуваат во самата вежба, но и за оние кои се наоѓаат во публиката.
Документот содржи пет конкретни случаи кои се однесуваат на некои активности на интернет. Учениците треба да изберат еден од понудените одговори што треба да одговараат на она што тие би го направиле во конкретната ситуација. Во продолжение на секој случај, оставен е краток простор за образложение.
<< Почеток < Претходна 1 2 Следна > Крај >>
Резултати 1 - 6 од 10
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates