Faqja e parë arrow Ресурсиarrow Për mësimdhënës
Për mësimdhënës

DocumentsDate added

Order by : Name | Date | Hits [ Ascendant ]
Овој документ содржи интересни идеи кои можат да ви дадат насоки како да организирате вежби со играње улоги. Дадени се неколку предлози кои вие можете да ги модифукувате и да ги изведувате во различни варијанти. Вежбата е корисна и интересна за децата кои учествуваат во самата вежба, но и за оние кои се наоѓаат во публиката.
Документот содржи пет конкретни случаи кои се однесуваат на некои активности на интернет. Учениците треба да изберат еден од понудените одговори што треба да одговараат на она што тие би го направиле во конкретната ситуација. Во продолжение на секој случај, оставен е краток простор за образложение.
<< Fillim < E mërparshme 1 2 Tjetra > Fund >>
Rezultatet 1 - 6 nga 10
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates