Faqja e parë arrow Ресурсиarrow Për fëmijë dhe tinejxherëarrow Vikipedia në shqip
Vikipedia në shqip

DocumentsDate added

Order by : Name | Date | Hits [ Ascendant ]
Ова е енциклопедија која можете да ја користите при подготовка на вашите домашни задачи и есеи и особено како извор на информации за вашите училишни проекти. Википедија, покрај на македонски, достапна е уште на 250-ина други јазици, меѓу кои се англискиот јазик, како и сродните на нашиот. За повеќе информации, посетете ја Wikipedia.org.
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates