Faqja e parë
Ueb-faqen "Sigurt në internet" e përkrahën mbi 430 anëtarë në Facebook
e martë , 13 janar 2009
Nga fundi i muajit i dhjetor, me qëllim të promovimit më të madh të ueb-faqes Sigurt në internet, u krijua grup në Facebook, në të cilin për njëzet ditë u anëtarësuan 434 anëtarë. 

Ky grup është i dedikuar për të gjithë ata të cilët do të mund të kishin dobi nga informatat për sigurinë e fëmijëve gjatë përdorimit të internetit, ose për ata të cilët do të donin t'ua rekomandonin këto përmbajtje miqve të tyre në Facebook. Grupi është me karakter të hapur, që do të thotë se ka mundësi të bashkangjiten edhe anëtarë të rinj, të cilët pastaj edhe vetë mund të kontribuojnë për promovim edhe më të madh të ueb-faqes.
 
As fshatrat e Kumanovës nuk mbetën pa edukim
e premte , 14 nëntor 2008
kumanovsko-intro-mala.png
 
5 fshatra të Kumanovës u përfshinë në edukimin për përdorim të sigurt të internetit, gjatë muajit të kaluar. Fshatrat: Opajë, Sllupçan, Mateç, Lopatë dhe Hotël, u njoftuan me problemet e sigurisë gjatë përdorimit të internetit, nga ana e Arben Ibraimit, i cili realizoi 5 edukime në secilën shkollë të këtyre fshatrave.

Lexoni përmbajtjen...
 
Уште 5 други скопски училишта добија едукации
e enjte , 13 nëntor 2008
uste-5-novi-ucilista-mala.png
 
Помеѓу скопските училишта опфатени со едукација во месец октомври, беа и основните: „Љубен Лапе“, „Христијан Тодоровски Карпош“, „26 јули“ и „Јоаким Крчоски“, како и средното „Георги Димитров“. Едукатори кои независно работеа во овие училишта беа Татјана Јаневска, Ирина Шумадиева и Насер Мифтари.

Lexoni përmbajtjen...
 
Едукации во општина Кисела Вода
e mërkurë , 12 nëntor 2008
kuzman-za-intro-mala.png Во месец октомври, беа реализирани голем број едукации за децата и наставниците во училиштата кои спаѓаат под општината Кисела Вода. Исто така, како резултат на добрата соработка со општината, се реализираше и една масовна едукација за родителите на учениците кои учат во овие училишта, што пак беше повод за свикување на претставници од медиумите, со цел и тие подобро да се запознаат со темата и сработеното во рамките на проектот.

Lexoni përmbajtjen...
 
Takim me edukatorët e projektit CRISP
e mërkurë , 12 nëntor 2008
sredba-1-mala.png
 
Me datën 1 të këtij muaji, u mbajt takim me edukatorët dhe disa nga bashkëpunëtorët e tjerë të përfshirë në projekt. Qëllimi i takimit ishte të këmbehen mendime dhe përvoja nga edukimet e mbajtura, si dhe të propozohen ide të reja për vazhdimin e aktiviteteve për ngritje të vetëdijes në lidhje me këtë problematikë.

Lexoni përmbajtjen...
 
Raport nga edukimet e reja të realizuara nga ana e "Hapni dritaret"
e hënë , 10 nëntor 2008
otw-intro-mala.png
Në tetor, në procesin për edukim dhe ngritje të vetëdijes për përdorim më të sigurtë të internetit ndërmjet fëmijëve, prindërve dhe kuadrit arsimor, u përfshinë edhe dy përfaqësuese nga "Hapni dritaret", të cilat punonin në rolin e edukatoreve: Radmilla Stojkovska dhe Margarita Gulevska. Ato i përfshinë dy shkollat filloret të Shkupit: "Dimo Haxhi Dimov" dhe "Llazo Tërpovski".
Lexoni përmbajtjen...
 
Edhe 3 shkolla në Kavadar fituan edukim për përdorim të kujdesshëm të internetit
e enjte , 06 nëntor 2008
kavadarci-intro-mala.png
Në gjimnazin "Dobri Daskallov", si dhe në shkollat fillore "Tode Haxhi-Tefov" dhe "Dimkata Angelov - Gaberot" në Kavadar, u zhvilluan edukimet për përdorim të shkathët, të kujdesshëm dhe të sigurtë të internetit gjatë muajit të kaluar. U përfshinë një numër i madh i nxënësve në të gjitha shkollat. Punën e edukatores, sikurse edhe në fazën e parë, edhe këtë herë e bëri Gordana Bogeva.

Lexoni përmbajtjen...
 
Едукации во Делчево и Македонска Каменица
e martë , 04 nëntor 2008
delcevo-intro-mala.png
 
Во октомври, се реализираа едукации за безбедно користење на интернет од страна на децата во едно делчевско училиште, едно во селото Тработивиште, делчевско, како и во едно училиште во Македонска Каменица. Едукациите ги реализираше Нејат Демировски од ПХУРТ – Делчево.

Lexoni përmbajtjen...
 
<< Fillim < E mërparshme 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Tjetra > Fund >>

Rezultatet 105 - 112 nga 149
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates