Насловна
Одржан Час по приватност во СУГС „Зеф Љуш Марку“
29.10.2014.
imag0013.jpg

На 27 октомври се одржа Час по приватност во средното училиште СУГС „Зеф Љуш Марку“. На предлог на училиштето овој пат предавањето беше одржано на ученици од четврта година.

Прочитај повеќе...
 
Одржан Час по приватност во средните училишта СУГС „Кочо Рацин“ и СУГС „Јосип Броз Тито“
22.10.2014.
20141020_142539.jpg

На 20 октомври се одржа Час по приватност во средните училишта СУГС „Кочо Рацин“ и СУГС „Јосип Броз Тито“. На предлог на училиштето овој пат предавањето беше одржано на ученици од паралелка од прва година во „Кочо Рацин“ и мешана паралелка од втора, трета и четврта година од „Јосип Броз Тито“. 

Прочитај повеќе...
 
Одржан Час по приватност во средните училишта СУГС „Орце Николов“ и СУГС „Марија С. Кири“
17.10.2014.
20141013_112720.jpg

На 10 октомври се одржа Час по приватност во средните училишта СУГС „Орце Николов“ и СУГС „Марија С. Кири“. На предлог на училиштето овој пат предавањето беше одржано на ученици од втора година во „Орце Н.“ и по еден клас од трета и еден клас од четврта година од „Марија С. Кири“. 

Прочитај повеќе...
 
Одржан Час по приватност во средното училиште СУГС „Арсени Јовков“
6.10.2014.
dscf1370.jpg

На 6 септември се одржа Час по приватност во СУГС „Арсени Јовков“. На предлог на училиштето овој пат предавањето беше одржано на ученици од прва втора година.

Прочитај повеќе...
 
Одржан Час по приватност во средните училишта СУГС „Лазар Танев“ и СУГС „Ѓеорѓи Димитров“
30.09.2014.
dscf1362.jpg

На 29 септември, се одржа Час по приватност во средните училишта СУГС „Лазар Танев“ и СУГС „Ѓеорѓи Димитров“. На предлог на училиштата овој пат предавањето беше одржано на ученици од прва и втора година (по двајца од секој клас) во „Лазар Танев“ и една паралелка во трета година во СУГС „Ѓеорѓи Димитров“. 

Прочитај повеќе...
 
Препораките од Час по приватност и во автобусите на Јавното сообраќајно претпријатие - Скопје
22.09.2014.
jsp1.png

Во рамките на соработката со Град Скопје, како партнери на проектот, од 20 септември препораките од Час по приватност беа поставени во автобусите на ЈСП Скопје. 

Прочитај повеќе...
 
Одржан Час по приватност во средните училишта СУГС „Никола Карев“ и СУГС „Димитар Влахов“
22.09.2014.
2cas1.jpg

Претставници од Дирекцијата за заштита на лични податоци денеска одржаа Час по приватност во средните училишта: СУГС „Никола Карев“ и СУГС „Димитар Влахов“. На предлог на училиштата предавањето беше одржано во една паралелка во четврта година во „Н. Карев“ и една паралелка во втора година во „Д. Влахов“. 

Прочитај повеќе...
 
Одржан првиот Час по приватност
16.09.2014.
1caspoprivatnost3.jpg

Претставници од Дирекцијата за заштита на лични податоци денеска го одржаа првиот ЧАС ПО ПРИВАТНОСТ во средните училишта: СУГС „Раде Јовчески Корчагин“ и СУГС „Боро Петрушевски“. На предлог на училиштата предавањето беше одржано во една паралелка во трета година во „Раде Јовчески Корчагин“ и една паралелка во втора година во „Б. Петрушевски“. 

Прочитај повеќе...
 
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates