Faqja e parë
Одржан Час по приватност во СУГС „Зеф Љуш Марку“
e mërkurë , 29 tetor 2014
imag0013.jpg

На 27 октомври се одржа Час по приватност во средното училиште СУГС „Зеф Љуш Марку“. На предлог на училиштето овој пат предавањето беше одржано на ученици од четврта година.

Lexoni përmbajtjen...
 
Одржан Час по приватност во средните училишта СУГС „Кочо Рацин“ и СУГС „Јосип Броз Тито“
e mërkurë , 22 tetor 2014
20141020_142539.jpg

На 20 октомври се одржа Час по приватност во средните училишта СУГС „Кочо Рацин“ и СУГС „Јосип Броз Тито“. На предлог на училиштето овој пат предавањето беше одржано на ученици од паралелка од прва година во „Кочо Рацин“ и мешана паралелка од втора, трета и четврта година од „Јосип Броз Тито“. 

Lexoni përmbajtjen...
 
Одржан Час по приватност во средните училишта СУГС „Орце Николов“ и СУГС „Марија С. Кири“
e premte , 17 tetor 2014
20141013_112720.jpg

На 10 октомври се одржа Час по приватност во средните училишта СУГС „Орце Николов“ и СУГС „Марија С. Кири“. На предлог на училиштето овој пат предавањето беше одржано на ученици од втора година во „Орце Н.“ и по еден клас од трета и еден клас од четврта година од „Марија С. Кири“. 

Lexoni përmbajtjen...
 
Одржан Час по приватност во средното училиште СУГС „Арсени Јовков“
e hënë , 06 tetor 2014
dscf1370.jpg

На 6 септември се одржа Час по приватност во СУГС „Арсени Јовков“. На предлог на училиштето овој пат предавањето беше одржано на ученици од прва втора година.

Lexoni përmbajtjen...
 
Одржан Час по приватност во средните училишта СУГС „Лазар Танев“ и СУГС „Ѓеорѓи Димитров“
e martë , 30 shtator 2014
dscf1362.jpg

На 29 септември, се одржа Час по приватност во средните училишта СУГС „Лазар Танев“ и СУГС „Ѓеорѓи Димитров“. На предлог на училиштата овој пат предавањето беше одржано на ученици од прва и втора година (по двајца од секој клас) во „Лазар Танев“ и една паралелка во трета година во СУГС „Ѓеорѓи Димитров“. 

Lexoni përmbajtjen...
 
Препораките од Час по приватност и во автобусите на Јавното сообраќајно претпријатие - Скопје
e hënë , 22 shtator 2014
jsp1.png

Во рамките на соработката со Град Скопје, како партнери на проектот, од 20 септември препораките од Час по приватност беа поставени во автобусите на ЈСП Скопје. 

Lexoni përmbajtjen...
 
Одржан Час по приватност во средните училишта СУГС „Никола Карев“ и СУГС „Димитар Влахов“
e hënë , 22 shtator 2014
2cas1.jpg

Претставници од Дирекцијата за заштита на лични податоци денеска одржаа Час по приватност во средните училишта: СУГС „Никола Карев“ и СУГС „Димитар Влахов“. На предлог на училиштата предавањето беше одржано во една паралелка во четврта година во „Н. Карев“ и една паралелка во втора година во „Д. Влахов“. 

Lexoni përmbajtjen...
 
Одржан првиот Час по приватност
e martë , 16 shtator 2014
1caspoprivatnost3.jpg

Претставници од Дирекцијата за заштита на лични податоци денеска го одржаа првиот ЧАС ПО ПРИВАТНОСТ во средните училишта: СУГС „Раде Јовчески Корчагин“ и СУГС „Боро Петрушевски“. На предлог на училиштата предавањето беше одржано во една паралелка во трета година во „Раде Јовчески Корчагин“ и една паралелка во втора година во „Б. Петрушевски“. 

Lexoni përmbajtjen...
 
<< Fillim < E mërparshme 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra > Fund >>

Rezultatet 17 - 24 nga 149
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates