Faqja e parë
Hulumtim për shprehitë e fëmijëve në internet
e premte , 15 korrik 2011

istrazuvanje.jpgGjatë vizitëts së 8 qyteteve në Republikën e Maqedonisë, ku bëjnë pjesë Shkupi, Tetova, Gostivari, Manastiri, Velesi, Dibra, Negotina, dhe Shtipi, në qershor të vitit 2011, me ç'rast u projektuan filmat e shkurtër edukativë dhe prezantimi i lojërave onlajn që u përgatitën si pjesë e projektit, u realizua një hulumtim për shprehitë e fëmijëve në internet. 


Lexoni përmbajtjen...
 
Projektimi i filmave të shkurtër edukativë në Tetovë, Gostivar, Manastir dhe Dibër
e hënë , 13 qershor 2011

opme-vtori_obuki.jpg Pas projektimeve të mbajtura në Shkup, Shtip Veles dhe Negotinë, këtë javë, filmat e shkurtër edukativë të përgatitur në kuadër të projektit "Privatësia në internet në mënyrë të lehtë", u paraqitën në Tetovë, Gostivar, Manastir dhe Dibër.

Lexoni përmbajtjen...
 
Projektimi i filmave të shkurtër edukativë në Shkup, Shtip, Veles dhe Negotinë
e enjte , 02 qershor 2011
Прочитај повеќе... Gjatë kësaj jave, u mbajtën disa projektime të filmave edukativë të përgatitur në kuadër të projektit "Privatësia në internet në mënyrë të lehtë". U përfshinë fëmijë nga Shkupi, Negotina, Velesi dhe Shtipi, ndërsa javën tjetër vazhdojnë projektimet edhe në 4 qytete të tjera nëpër vendin tonë.

Lexoni përmbajtjen...
 
Promovim i filmave të shkurtër edukativë
e premte , 27 maj 2011
proekcii_na_filmovite.jpgMë 30 мај, me fillim në orë 10, në hapësirat e OJQ-së Infocentar në Shkup, do të mbahet konferencë për shtyp, ku do të prezantohen aktivitetet në kuadër të projektit "Privatësia në internet në mënyrë të lehtë", që realizohet nga Fondacioni Metamorfozis.

Lexoni përmbajtjen...
 
Mashtrimet më të shpeshta në Facebook
e hënë , 23 maj 2011
najcestite_fejsbuk_izmami.jpg

Duke filluar nga ftesat për ndihmë nga miqtë, e deri te oferta për të parë se kush u keqpërdor profilin, këtoi janë 6 mashtrimet më të shpeshta që duhet t'i dini njihni në Facebook.

 
Dnevnik: Mashtrues thurin rrjeta në "Facebook"
e hënë , 11 prill 2011
izmamnici_pletat_mrezhi_na_facebook.jpg
Vjedhje parash, keqpërdorim i të dhënave personale, fshirje të fajllave nga kompujteri, "humbje" e familjes... Këto janë vetëm një pjesë e problemeve që mund t'i keni nëse bini në kurthin e ndonjërës nga qindra mashtrimet në internet, që po qarkullojnë në rrjetin social "Facebook", i cili me të madhe shfrytëzohet edhe në Maqedoni.

 
Lojëra për sigurinë e fëmijëve në internet
e premte , 08 prill 2011
igri_za_deca.jpgNë kuadër të projektit Më lehtë deri te privatësia në internet zhvillohen lojëra për fëmijë që kanë për qëllim ta nxisin të menduarit për tema të caktuara në lidhje me sigurinë e tyre derisa e përdorin internetin. Deri tani janë përgatitur gjashtë lojëra nga gjithsej dhjetë lojëra që duhet përgatitur. Të gjitha lojërat përfshijnë tema të ndryshme dhe janë në lidhje me filmat e shkurtër në po ato tema, të cilat do të publikohen së shpejti.

Lexoni përmbajtjen...
 
Sigurt në internet në Apriliadën 2011
e premte , 01 prill 2011
intro_aprilijada_2011.jpg
Me rastin e ditës së shakasë, 1 prillit, fëmijët u mblodhën në sheshin Maqedonia, ku morrën pjesë në manifestimin zbavitës, të organizuar nga qendra kulturore për fëmijë Karposh. Ekipi i Metamorfozis iu bashkangjit zbavitjes, duke u ndarë fëmijëve, prindërve dhe arsimtarëve, posterë për përdorim të sigurt të internetit.


Lexoni përmbajtjen...
 
<< Fillim < E mërparshme 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra > Fund >>

Rezultatet 49 - 56 nga 149
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates