Насловна arrow Вести arrow Излезе водичот „безбедно на интернет“ за родители и наставници
Излезе водичот „безбедно на интернет“ за родители и наставници Испечати Е-пошта
vodici.png
 
 
Излезе петтиот по ред водич на фондацијата Метаморфозис, насловен „безбедно на интернет“, а наменет пред се на родителите, иако корисен и за наставниците во училиштата, како и за новинарите како претставници на медиумите.

??????? ??? ??? ??????, ????????? ? ?? ??? ???, ?? 16 ????????, ?? ?????? 1800 ?????????. 1200 ????????? ??? ?????????? ?? ?????????? ?????, ?????? ?????????? 600 ?? ?? ????????. ?????? ?? ???????? ?? ?????? ?? ?????????? ? ???????????? ?? ?????????? ???? ??? ?? ????????? ?????????? ??????????? ?? ???? ????, ???? ? ?? ????? ????????, ?????????? ? ??????????? ??? ?? ????? ?????? ?? ????.

????? ??????, ???? ? ???? ?????? ???????? ?????????? ?? ??????? ?? ???? ??????, ?? ???????? ?? ????????? ?? ???-?????? ?? ????????, ? ??? ?? ??????? ?? ?????????? ????? ? ??????? ?? ????????. ?????????? ?? ???????? ?? ????????? ????? ?? ???????? ??? ???????? ?????? ????????? ?????? ?????-??????????????-??? ?????????? ???? 2.5 ??????????.

??????? ? ??????? ?? ??????? ?? ???????? „??????? ? ?????????? ?? ?????? ? ??????? ????? ?? ????????“ ??? ?? ?????????? ??????????? ???????????? ? ??? ?? ?????? ?? ?????? ?? ???? ?????.
 
< Претходно   Следно >
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates