Faqja e parë arrow Lajme arrow U realizuan edukimet e reja në SHF “11 Tetori”
U realizuan edukimet e reja në SHF “11 Tetori” Printoni E-mail
deca-11-oktomvri-novi-5-mala.png
Në kuadër të ciklit të ri të edukimeve me temë “i sigurt në internet”, me sukses mbaroi seria e pare prej 6 edukimeve të cilat u realizuan në shkollën fillore “11 Tetori” në Shkup. Prezantimet u mbajtën në gjuhën maqedonase, ndërsa rolin e edukatorit e kishte Irina Ivanova, profesoreshë në këtë shkollë.


4 prezantime u mbajtën për nxënësit e klasave të pesta dhe të gjashta, dhe nga një për arsimtarët dhe për prindërit. Në edukimet morën pjesë gjithsej 106 nxënës, 20 arsimtarë dhe 25 prindër.
Gjithë pjesëmarrësit ishin të kënaqur nga përmbajtjet e prezantuara, si dhe nga materialet që u ndanë. Në vazhdim mund t’i shihni deklaratat e disa nxënësve gjatë edukimeve.

deklarata e nxënësit

deklarata e prindit


deklarata e mësimdhënësit
 
< I mëparshmi   Tjetri >
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates