Насловна arrow Вести arrow Нови едукации за безбедност на интернет во Битола
Нови едукации за безбедност на интернет во Битола Испечати Е-пошта
bitola-intro-mala.png
Средното училиште „Таки Даскало“ и основното „Коле Канински“ беа опфатени со едукации за безбедно користење на интернет од страна на децата во текот на овој месец. Во средното училиште се одржаа 4 едукации и тоа 3 за средношколците и 1 за наставниците, додека за родителите едукација не се одржа. Во основното училиште се одржаа сите 5 предвидени едукации.

?? ?????????? ??? ???????? 90 ???????????? ? 95 ??????? ?? ????????? ????????. 5 ?????????? ?? ?????? ? 12 ?? ??????? ???????? ?? ?????????? ??????????? ? ?????? 24 ???????? ?? ????????? ??  „???? ????????“. ?? ????? ???????? ???????????? ?????????? ?? ???????????? ?????? ?????????, ???????????? ? ??????????, ?????? ??? ?? ??? ? ??????? ?? ??????????.

?????????? ?? ????????? ???????? ?? ???????? ???????? ? ????? ????????? ?????? ??? ????? ????????? ??? ?????????????? ?? ????????? ???????????, ?????? ?????? ???????????? ? ?????????? ?????? ???????????????? ? ?????????.
 
bitola-1-mala.png
bitola-2-mala.png
bitola-3-mala.png
bitola-4-mala.png
bitola-5-mala.png
 
?? ????????? ???????? ???, ?????? ?????????, ? ???????????? ??????? ????? ??????? ?? ?????????????, ?? ???????? ???????? ?? ?????? ? ?? ??????????? ????????? ??????? ? ??????? ?? ???????. ?????????? ???? ???? ??????? ??????? ??????? ? ?????????? ?? ?????? ?? ??? ??? ?????? ??????????? ?? ????? ???. ???? ?????????? ?? ?? ??????? ????? ??????? ?? ???? ???? ?? ???? ??? ?? ??????????? ???? ?????????????? ???????.

?????????? ?? ??????? ????? ???????? ? ????? ?????????.
 
< Претходно   Следно >
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates