Насловна arrow Вести arrow Средба со едукаторите во проектот CRISP
Средба со едукаторите во проектот CRISP Испечати Е-пошта
sredba-1-mala.png
 
На 1-ви овој месец, се одржа средба со едукаторите и со некои од останатите соработници вклучени во проектот. Целта на средбата беше да се разменат размислувања и искуства од одржаните едукации, како и да се предложат нови идеи за продолжување со активности за подигнување на јавната свест за проблематиката.

???????? ?????? ????? 2 ????. ????? ?? ??????????? ?? ?????????? ?????? ????????? ???????? ? ???????????? ?????????, ????? ???????? ?? ??????????? ???????? ??? ?? ??????? ?? ?? ????? ?? ??????? ?? ??????, ?????? ???? ?????????? ?? ??????????? ?? ???????????? ?? ???? ??????, ?????? ?? ??????? ?? ????????, ?? ?? ?????? ??????.

???? ??? ????????? ?? ??????????? ? ???????????? ??????. ???? ?????? ?? ???????????? ??? ?? ???????? ?? ????????? ??????? ?????? ??????? ?? ?????????? ????????, ???? ? ????? ??? ????? ?? ??? ???????? ? ?????????? ?? ??????? ?? ??????????? ?? ????? ?? ?????????? ? ??????????? ??? ????? ?? ?? ?????? ???? ???????? ?? ??????????? ???????? ??????????. ???? ?????? ??????? ?? ?????????? ?? ????? ???????? ? ??????????????? ??????????? ? ????????? ???? ???????? ????? ?? ????? ??????????? ????.
 
sredba-2-mala.png
sredba-3-mala.png
sredba-4-mala.png
sredba-5-mala.png

????? ???????????? ??????, ????????? ?????? ?????, ?? ??? ?? ????????? ?????????? ?? ????????.

??????? ?? ??? ???? ???? ????????? ?? ?????? ?? ???????? ? ?? ??????? ?? ??????, ? ???????? ?? ??????????? ?? ??????????? ????????? ?? ?????? ??????????.
 
< Претходно   Следно >
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates