Насловна arrow Вести arrow Ниту Кумановските села не останаа без едукација
Ниту Кумановските села не останаа без едукација Испечати Е-пошта
kumanovsko-intro-mala.png
 
5 кумановски села беа опфатени со едукации за безбедно користење на интернет, во текот на минатиот месец. Селата: Опае, Слупчане, Матејче, Лопате и Отла дознаа за безбедносните проблеми при користење на интернет од страна на Арбен Ибраими кој реализираше по 5 едукации во по 1 училиште од секое од селата.

?? ?????? ????, ?? ??????? ???????, ???????? ?? ?????????? ?? ????????? ???????? „7 ????“. ?? ????????, ?????????? ??? ?? ?????????? „???? ??????“, „???????“ ???? ?????????? ???????? ?? ?. ??????, „???????? ? ??????????“ ?? ??????, ?????? ?????????? „????? ???? ??????“ ???? ??????? ???? ?? ?????????? ?????????? ?????? ?? ???????? ?? ????.
 
kumanovsko-1-mala.png
kumanovsko-2-mala.png
kumanovsko-3-mala.png
kumanovsko-4-mala.png
kumanovsko-5-mala.png
kumanovsko-6-mala.png
kumanovsko-7-mala.png
kumanovsko-8-mala.png
kumanovsko-9-mala.png
kumanovsko-10-mala.png

?? ????? ????????, ????? ???????? ?? ???????? ?? ???? ????? ?????. ??? ???????? ?? ????? 120 ??????? ?? ????? ????????, ?? 15 ?????????? ? ???? ????? ????????. ???????????? ?? ?????? ?? ??? ?? ??????. ??????????? ?? ???? ???????? ?? ?????????? ?? ???????? ?????.
 
< Претходно   Следно >
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates