Faqja e parë arrow Lajme arrow As fshatrat e Kumanovës nuk mbetën pa edukim
As fshatrat e Kumanovës nuk mbetën pa edukim Printoni E-mail
kumanovsko-intro-mala.png
 
5 fshatra të Kumanovës u përfshinë në edukimin për përdorim të sigurt të internetit, gjatë muajit të kaluar. Fshatrat: Opajë, Sllupçan, Mateç, Lopatë dhe Hotël, u njoftuan me problemet e sigurisë gjatë përdorimit të internetit, nga ana e Arben Ibraimit, i cili realizoi 5 edukime në secilën shkollë të këtyre fshatrave.

Në fshatin Opajë, komuna e Likovës, edukimet u realizuan në shkollën fillore "7 korriku". Në Sllupçan, edukimet u mbajtën në shkollën "Faik Konica", "Kultura" ishte shkolla e përfshirë në f. Mateç, "Kongresi i Manastirit" në Lopatë, ndërsa shkolla "Andon Zako Çajupi" ishte vendi ku u realizuan takimet edukative për banorët e Hotlës.
 
kumanovsko-1-mala.png
kumanovsko-2-mala.png
kumanovsko-3-mala.png
kumanovsko-4-mala.png
kumanovsko-5-mala.png
kumanovsko-6-mala.png
kumanovsko-7-mala.png
kumanovsko-8-mala.png
kumanovsko-9-mala.png
kumanovsko-10-mala.png

Në çdo shkollë, kishte edukime për pjesëmarrës nga të gjitha grupet e qëllimit. U përfshinë nga rreth 120 nxënës të çdo shkolle, nga 15 arsimtarë dhe po aq prindër. Materialet u shpërndanë në formë të fletushkave. Edukimi në të gjitha shkollat u realizua në gjuhën shqipe.
 
< I mëparshmi   Tjetri >
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates