Насловна arrow Вести arrow Француската влада забрани рекламирање мобилни телефони на деца
Француската влада забрани рекламирање мобилни телефони на деца Испечати Е-пошта
Поради зголемени стравувања дека мобилните телефони може да предизвикаат рак и други заболувања, во Франција ќе се воведат нови закони против употребата на мобилни телефони од страна на децата.
 
Поради зголемени стравувања дека мобилните телефони може да предизвикаат рак и други заболувања, во Франција ќе се воведат нови закони против употребата на мобилни телефони од страна на децата. 
???? ??????? ?? ????????? ????? ?? ?????? ??? 12 ?????? ?? ?? ???????? ???????? ????????????? ???????? ???????? ?????? ?? ?????????? ?? ??????? ???????, ???-??? ????? – ? ??? ???? ???? ?? ??? ??????????? ?? ?? ??????? ?????????? ?? ???? ???????? ??????????? ?? ???????? ?? ?????? ?? ???? ??? ???? ??????.

??????????? ????? ???? ???? ?? ?????? ???? ???????????? ?? ???????????? ?? ????????? ???????? ???? ? ??????? ?? ???????????? ???????? ?? ?????????? ?? ??????? ?? ????????, ?? ?? ?? ??????? ?????????? ?? ??????? ? ???????? ?? ???????????. ???????? ?????, ???? ?? ??????????? ????????? ??????? ??????? ???????? ??????? ?????? ?????????? ?? ??????? ???????? ?? ?????? ?? ??????.

?? ?? ?? ????????? ????????? ???????? ?? The Independent ??????? ?? ????????, ???????? ????.
 

 

 
< Претходно   Следно >
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates