Faqja e parë
Ndikimi i shfrytëzimit të telefonave celularë mbi shëndetin e fëmijëve Printoni E-mail
deca-so-mobilni.pngDuke u fokusuar në pasojat e mundshme negative nga përdorimi i telefonave celularë, si rezultat i dërgimit të SMS porosive qëllimkëqija të tjerëve, dhënien e pamenduar të numrit të telefonit celular etj., nuk duhet të lihen pasdore edhe rreziqet e mundshme për shëndetin e fëmijëve. Portali maqedonas për kancer para do kohësh publikoi 10 rekomandime, të 20 kardiologëve të njohur botërorë, për mbrojtje nga valët elektromagnetike, të cilat i emitojnë telefonat celularë.

Kontrolloni se cila është mosha e rekomanduar në të cilën fëmijët mund të fillojnë të përdorin telefon celular, në çfarë largësie dhe si duhet të mbahet ai në raport me trupin, a duhet të preferohen SMS porositë në vend të bisedave telefonike etj. Poashtu, lexoni se ç'thonë hulumtimet në lidhje me rrezikun nga shkaktimi i kancerit si rezultat i shfrytëzimit të telefonave celularë. A janë këto dy gjëra të lidhura në mes veti?


 
< I mëparshmi   Tjetri >
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates