Faqja e parë arrow Lajme arrow IT.com.mk: Udhëzues për ruajtje të privatësisë në Facebook
IT.com.mk: Udhëzues për ruajtje të privatësisë në Facebook Printoni E-mail
facebook_privacy_m.png Më shumë se 250 milionë njerëz nga e tërë bota, në mesin e të cilëve edhe 250 mijë shfrytëzues nga Maqedonia, e shfrytëzojnë rrjetin më të popullarizuar social Facebook, i cili mundëson që në mënyrë të lehtë të lidhemi dhe të komunikojmë me miqtë tanë, të ndajmë fotografi, video, linke dhe të ngjashme. Mirëpo një numër shumë i vogël i tyre i kushtojnë kujdes privatësisë së tyre dhe asaj se kush ka qasje në të dhënat e tyre personale, kryesisht nga padituria se si ta rregullojnë qasjen te ato informata. Që të mbroheni sa më mirë, IT.com.mk e publikon këtë udhëzues, i cili në mënyrë të detajuar do t'ua prezantojë opcionet që administrata e Facebook-ut ua ofron shfrytëzuesev të saj. (Lexo udhëzuesin)
 
Autor: Damjan Arsovski
 
< I mëparshmi   Tjetri >
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates