Faqja e parë arrow Lajme arrow Broshurë e botuar për mbrojtjen e të dhënave personale dhe privatësisë së fëmijëve në internet
Broshurë e botuar për mbrojtjen e të dhënave personale dhe privatësisë së fëmijëve në internet Printoni E-mail
brosura-mala.gifNë kuadër të projektit CRISP ose Mbrojtja dhe siguria e fëmijëve dhe të drejtave të tyre në internet, të cilin e implementon fondacioni Metamorfozis me përkrahjen e Unionit Evropian, me datë 28.01.2008 u promovua broshura për mbrojtjen e të dhënave personale në internet. Këtë broshurë e cila mban titullin “Ti vendos... Mendime dhe fakte për mbrojtjen e të dhënave tua personale”, e përpiloi Metamorfozis në bashkëpunim me Drejtorinë për mbrojtje të të dhënave personale (DMDP).
Broshura u promovua me rastin e ditës së Evropës për mbrojtjen e të dhënave dhe i është kushtuar kryesisht tinejxherëve, respektivisht fëmijëve prej moshës 10 deri 19 vjeç, por është një literaturë e përshtatshme edhe për më të rriturit dhe në përgjithësi për gjithë ato të cilët i intereson kjo temë.

Së shpejti broshura do të botohet edhe në gjuhën shqipe.

„Ti vendos...” mund ta merrni dhe ta lexoni këtu.
 
< I mëparshmi
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates