Faqja e parë arrow Lajme arrow Nova Makedonija: "Facebook"-u nuk është për fëmijë të moshës dhjetëvjeçare
Nova Makedonija: "Facebook"-u nuk është për fëmijë të moshës dhjetëvjeçare Printoni E-mail
fejsbuk-ne-e-za-desetgodishnici.png Psikologët dhe ekspertët për mediume-onlajn pajtohen se të rinjtë nuk duhet të çkyçen nga socilazimi virtual. Ata rekomandojnë që prindërit t'u japin udhëzime dhe kufizime  tinejxherëve të tyre (minimum në moshën 16 vjeçare), t'i mësojnë për sjellje të mirë në internet dhe në këtë mënyrë vetë të mbrohen nga ndonjë fatkeqësi potenciale. Megjithatë, vende për lojë të fëmijëve më të vegjël janë, parqet dhe  fushat e ndryshme për lojë.

Burimi: Nova Makedonija
 
< I mëparshmi   Tjetri >
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates