Faqja e parë arrow Lajme arrow Komunikimet: [Hulumtim] Shkup: fëmijët dhe mediumet
Komunikimet: [Hulumtim] Shkup: fëmijët dhe mediumet Printoni E-mail
aaron.png Në kushte kur fëmijët janë për çdo ditë të bombarduar me informata dhe fotografi nga mediume  të llojllojshme dhe të shumta, është shumë me rëndësi të dijmë se ç'bëjnë fëmijët me mediumet. Për atë qëllim me anketim të një mostre të përcaktuar të 212 prindërve të fëmijëve të moshës prej dy deri në gjashtë vjeçare nga Aerodromi, Karposhi, Çairi dhe Sopishteja e hulumtova qasjen e fëmijëve të vegjël te teknologjia mediale në shtëpi, frekuencën dhe kohën e eksponimit ndaj tyre dhe shprehitë për përdorim të mediumeve elektronike. (Lexoje postimin për hulumtimin)

Hulumtuese: Viktorija Dimitrovska
Autor i postimit: Darko Buldioski
Data e botimit: 17.12.2009
Burimi: Komunikimet
 
< I mëparshmi   Tjetri >
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates