Насловна
Вистински случки од Македонија: Лажен профил на угледна новинарка Испечати Е-пошта
2.13-vistinski-slucki-od-makedonija---lazen-profil-na-ugledna-novinarka-intro.png Луѓето кои сакаат да му наштетат некому ќе го направат тоа во реалниот или во виртуелниот свет. За несреќа, виртуелниот често содава чувство на поголема слобода и им дава на оние кои сакаат да напакостат дополнителен и полесен начин за да го остварат тоа. Жртва на ваков човек може да биде секој, но многу често, особен предизвик за ваквите злобници се јавните и угледни личности. Следнава вистинска случка е пример за злоупотреба на личните податоци на една угледна новинарка од Македонија.

Објавено во: Колибри, Нова Македонија
Датум на објавување: 16.02.2010, вторник

????? ???? ?? ?????? ?????? ?? ??????? ? ????????? ? ?? ?????? ???. ???? ?? ?????????? ??? ??? 500 000 ??????? ? ???????? ????????? ?????. ??? ?? ??????? ???? ???????? ?? ?????? ???????? ??? ???????? ?? ? ??????? ?? ???? ??????. ? ????? ????? ???? ?? ?? ????? ? ????????? ? ????? ?? ?? ?????????????. ?????? ?????? ??? ??????? ?? ??? ?? ???? ?????????, ?? ??????? ????? ???????? ? ??????????. ?? ???? ?????? ???? ?????????? ????????? ????????????, ???????? ????????? ?? ??????? ???, ??? ?? ??????? ???? ? ??????? ?? ???????. ???????? ?? ???? ??? ??????? ???????? ?? ???????, ???? ???? ?? ???? ??????????? ????? ????? ?????? ?? ???????????.

2.13-vistinski-slucki-od-makedonija---lazen-profil-na-ugledna-novinarka.png

??? ??? ? ??????? ?? ???? ???????? ? ??? ??? ???????????? ?????? ? ????? ????????. ?? ????? ?? ???????? ?? ?????????? ?? ??????? ????, ?? ??????????? ????????? ??????????, ?? ????????? ???????? ???? ?? ????????? ?? ????? ?? ??? ???? ?? ?? ????????, ???????? ?? ????????? ?? ????? ??? ? ?? ?????? ???? ?? ?? ???????????.

??? ?? ???????? ?????? ?????????? ?????????, ??? ????? ????? ?? ?? ????? ?? ??????, ??????? ?? ???????? ?? ??????????? ?? ????????? ?? ????? ?? Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете ??????? ???-????, ???? ?????? ?????????? ?? ???????, ?? ?????? ? ????? ??????? ???????? ? ????? ?? ?????????? ?? ??????????? ? dzlp.mk. ??????? ??? ?è ???? ?? ?? ??????? ????????, ?? ????? ?? ??????? ?????? ?? ??????? ?????, ??????? ?? ??? ?????????? ?? ?????? ????????.
 
< Претходно   Следно >
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates