Насловна
Вистинска случка од Македонија: Злоупотребена фотографија во порнографски контекст Испечати Е-пошта
2.18-vistinska-sluchka-od-makedonija---zloupotrebena-fotografija-vo-pornografski-kontekst--intro.png
Фотографијата е личен податок кој открива многу. Доколку се злоупотреби на интернет, може да има многу непријатни последици за личноста која се наоѓа на фотографијата. Еден вистински случај за ваков тип на злоупотреба е раскажан во следнава приказна.

Објавено во: Колибри, Нова Македонија
Датум на објавување: 23.03.2010, вторник

2.18-vistinska-sluchka-od-makedonija---zloupotrebena-fotografija-vo-pornografski-kontekst.png????????????? ?? ???? ??????? ???? ??????????? ?? ?? ?? ??????? ???????????, ???? ????? ???? ????????? ?? ???????? ???? ? ????????? ?? ??????????? ????. ?????, ???? ?? ???????? ?? ????????? ??????????? ?? ???? ??????? ?? ????????? ???? ????????? ??? ???????????? ???????????, ????? ??? ?????????? ????????? ???. ?????? ???????? ???? ??????? ???? ????? ?? ??? ????????? ?? ???????? ???????????????? ?????????? ?? ?? ???????????? ????? ?????????? ?????????? ????. ??? ???? ?????????????? ? ?? ??? ? ??????? ??? ???? ???????? ? ?? ?????? ???????????. ???? ??????? ?? ???????? ?????? ????????? ???? ?????? ?? ????, ?? ????? ??? ????? ??????????? ?? ???, ?? ?????????? ?? ?? ??????? ???????? ???????????, ??? ?? ??? ?????????????? ????? ????????????? ?? ???????.

????????? ??????? ???? ?? ?? ???? ???????? ? ?? ???????? ?? ???????? ?? ?????? ?????????? ?? ???? ?????????. ??? ?? ????????? ?? ????????, ?? ????? ?? ???????? ?? ??????????? ?? ??????? ?? ??????? ????????, ?? ???? ????????????? ??????? ?? ??????????.

??? ?? ???????? ?????? ?????????? ?????????, ??? ????? ????? ?? ?? ????? ?? ??????, ??????? ?? ???????? ?? ??????????? ?? ????????? ?? ????? ?? Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете ??????? ???-????, ???? ?????? ?????????? ?? ???????, ?? ?????? ? ????? ??????? ???????? ? ????? ?? ?????????? ?? ??????????? ? dzlp.mk. ??????? ??? ?è ???? ?? ?? ??????? ????????, ?? ????? ?? ??????? ?????? ?? ??????? ?????, ??????? ?? ??? ?????????? ?? ?????? ????????.
 
< Претходно   Следно >
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates