Насловна
Виртуелен свет за истражување и забава Испечати Е-пошта
2.20-virtuelen-svet-za-istrazuvanje-i-zabava-intro.png Поптропика е виртуелен свет за деца кој овозможува истражување и играње во  комплетно безбедна средина. Секој месец, милиони деца од целиот свет се забавуваат и се информираат преку потрагите, приказните и игрите во поптропика. Ако сонуваш да патуваш насекаде низ светот, постојано да дознаваш нови нешта и да доживуваш возбудливи авантури, овој сајт може да биде одлично место за тебе, каде ќе можеш да го поминуваш слободното време.

Објавено во: Колибри, Нова Македонија
Датум на објавување: 06.04.2010, вторник

????? ?? ?? ??????? ???????? ????????? ??? ??? ?? ?? ????? ?? ?????? ?? ??????, ?? ?? ????????? ?? ???????? ?????? ? ?? ??????? ?????????? ????? ??????? ???? ??????? ?? ??????? ?????? ??????. ????????, ??? ? ???? ?????? ???? ?? ???? ??????????? ?????? ????????? ??? ?? ?????????????? ? ??? ????? ?????? ????????? ???????? ?? ????????????.

?????????? ?? ?????? ?? ???????? ?? ???? ?? ??????? ?? 6 ?? 15 ??????, ? ?????? ??????????? ?????????? ???????? ?? ??????????? ? ??????, ?????? ? ?????? ?? ??????? ?? ??????? ???????? ?? ?????????.
 
2.20-virtuelen-svet-za-istrazuvanje-i-zabava.png

?????????? ? ????? ????????? ?????? ??????? ?? ???? ???? ???? 76 ??????? ????????? ?? ?????? ????. ?? ?? ?? ?????????? ??????? ??? ??? ?? ???? ???? ????, ?? ????? ?? ????? ?? ?? ????? ???????? ??? ?? ?????????? ?? ???????? ?????, ?? ??? ? ??????? ??????? ?? ?? ?? ?????????? ?????? ?? ?????????? ??? ?? ?????? ?????? ???? ??? ??????, ?? ?????? ?? ???????? ? ??????????? ??? ??????.
 
< Претходно   Следно >
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates