Насловна
Внимавај на твоите дигитални отпечатоци Испечати Е-пошта
2.28-vnimavaj-na-tvoite-digitalni-otpechatoci-veb-intro.png Уште само 10 дена до крајот на оваа учебна година. Набрзо ќе можеш да ги фрлиш овогодишните учебници во подрум и да му се посветиш на долгото лето пред тебе. Уживање, дружење, онлајн игри и забава. Но, не го поминувај целото твое слободно време на интернет, гледај повеќе да се дружиш во реалниот живот. Кога пак ќе бидеш онлајн, не заборавај да внимаваш на твоите дигитални отпечатоци. Тие, како и вистинските отпечатоци од твоите прсти, можат да го откријат твојот идентитет.

Објавено во: Колибри, Нова Македонија
Датум на објавување: 01,06.2010, вторник

?è ??? ?????? ?????? ?? ??????? ?? ???????? ? ?????, ???? ? ???? ?? ??? ?? ??????? ?????? ????. ????? ????????? ??? ?? ???????? ?? ????????, ?????? ????? ????????, ?.?. IP ??????, ???? ? ?????? ???? ???????? ?? ??????? ?? ??? ??????. ??? ???????? ????? ????????? ??? ??????????, ?????????? ???? ?? ?? ?????? ????? ??????????. ??, ?????? ???? ? ?? ???? ??????????? ?? ???????, ?? ??????? ?????? ?? ??????????? ???????? ??? ??? ????? ??? ?? ?????????? ?????? ?? ???????????, ????? ?? ?????? ????????? ?????????? ???? ?????????? ?? ?????? ???????? ??????????? ? ???? ?? MSN Messenger ??? Skype.

2.28-vnimavaj-na-tvoite-digitalni-otpechatoci-veb.png
????? ?? ???????? ? ?? ??????? ? ???????????? ??? ?? ???????? ???? ?????????? ???????? ?? ?????? ???? ??? ???? ??????? ????????? ?? ???????? ????????? ?? ????, ?? ?????? ?? ????? ?? YouTube. ??????? ????? ?? ?????????????, ? ??????? ???????? ??? ? ???????????, ??? ???? ?? ?? ??????? ??????? ?? ??????, ???? ?? ????? ?? ?? ??????? ?? ???????? ??? ?? ?????? ?? ???????. ??? ??? ? ??????? ?? ????, ???? ?? ???? ?????? ? ?? ???? ??? ?? ????? ?? ?? ????????? ??????????? ?? ??????. ?????, ??????? ??????? ????????? ??????? ?????? ????????? ???.

(?????????? ?? ???????? ???? ?? ???????)
 
< Претходно   Следно >
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates