Насловна
Разумно онлајн: Долго лето, многу забава, но и голема одговорност Испечати Е-пошта
2.29-vnimavaj-na-tvoite-digitalni-otpechatoci-ii-del-veb-intro.png

(Дигитални отпечатоци - продолжение, прочитај го првиот дел) 10, 9, 8, 7... одбројувањето започна и скоро е при крај. Долгото лето е пред тебе и сето слободно време ќе можеш да го искористиш за најразновидни активности, помеѓу кои секако ќе биде и играњето игри на твојот компјутер и прегледувањето интересни веб-сајтови на интернет. Тоа што ќе имаш многу време и многу слобода, не значи дека треба да се одрази на твојата одговорност додека си онлајн. И понатаму треба да внимаваш со кого комуницираш, што кажуваш и какви траги оставаш зад себе.

Објавено во: Колибри, Нова Македонија
Датум на објавување: 08.06.2010, вторник

??? ??????? ???? ??????:

  1. ????????? ??? ?? ???????? ?? ????? ?????? ??????????, ????? ?? ?? ???????? ???? ????? ?? ???? – ?? ?????????? ?? ?? ??????.
  2. ?? ????????? ?? ?? ??????? ???? ????????? ????? ?????? ??????, ??????? ???? ?? ?? ???????? ??? ?? ????? ????? ????? ???? ??? ?? ???????? ???? ?????????.
  3. ??????????? ?????????? ????? ?? ???????? ? ?? ????? ??? – ??????? ?? ???????? ???????????, ??????? ? ?????? ????? ?? ?????? ?? ????????? ??? ?? ?? ??????? (????? ?????????? ?? ?????????????) ??? ???? ??? ??????? ?? ?? ??????? ???? ???????.

    2.29-vnimavaj-na-tvoite-digitalni-otpechatoci-ii-del-veb.png
  4. ?????? ?????? ?? ????? ???-???? ?????? ?????.
  5. ????? ?? ?????????? ?? ?????????? ?? ???????? ??? ?? ???????? – ??? ?? ?? ??????? ?? ???? ????? ??????? ????? ?? ?? ?????? ?? ???????????, ????????? ??? ?????????????? ?????.
  6. ??????? ?? ?? ??????????? ????????? ?? ???????? – ???? ??? ??????? ?????? ?? ???????? ?????, ?????? ?? ?? ????? ?? ?? ????? – ??????? ??: ???????? ????? ????? ???????? ???????? ??????, ??????? ?? ??????????? ?????, ??????? ??? ???? ????? ?? ?? ????????? ?? ?? ?????? ????? ??????? ?? ???? ? ?? ?? ????? ?? ?????????, ?? ?? ????????? ?????? ????????? ? ??.
??????? ?? ? ?? ?????????? ?????? ?? ???????? ????????? ?? ?????????? ????? ????? ?? ???? ? ????????? ?? www.crisp.org.mk. ????? ????????? ????? ?? ?? ????? „??????? ? ????????? ???????? ?? ????“, ???? ? ??? ?????????? ?????? ?? ?????? ?? ?? ?????? ????? ????, ??????? ? ????? ??????? ????? ?? ???? ?? ????????. ???? ?????, ???????? ? ??????? ????!
 
< Претходно   Следно >
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates