Насловна
Семинар на тема: „Безбедност и приватност на интернет“ во НОВА Испечати Е-пошта
Минатиот петок (25.06.2010) во приватното училиште НОВА се одржа семинар на тема „Безбедност и приватност на интернет“, кој го проследија  20-ина учесници од наставниот и педагошкиот кадар. На настанот беше претставник од фондацијата Метаморфозис, а целта беше дискутирање на потенцијалните опасности на интернет, начините за нивно спречување и контролирање, особено во рамките на училиштето.

??????????????? ??????? ?? ??????????? ?? ??? ??????? ?????. ?? ?????? ?????? ??? ???????????? ???????? ????????? ?? ???????? ? ???????? ?? ??????????? ? ??????????? ?? ??????, ???? ? ??????? ?? ???????????? ? ?????????? ?? ???????? ?? ???????? ?????????? ? ?????????? ?? ??????????? ? ?????????? ?? ???? ????????.

??????? ??? ?? ????????? ???? ?????????? ?? ??????????? ?? ????????? ?????? ?? ?????????? ? ?? ?????? ?? ??? ????????????? ????? ????? ?? ?????????? ?? ??????? ?????????? ? ?????????? ?? ??????.

?? ?????? ??? ?????? ??????? ????????? ?? ??????? ??????? ?? ????, ??? ???? ?? ?? ????????? ? ?? ????? ? ?? ??????????, ?? ??? ?? ?????????? ???????????, ?? ?????????? ?????? ? ?? ??????? ????? ???????. ??? ???????????? ? ??????? ???????? ??? ?????????? ????? ?? ?? ???????? ?? ??????????, ?????????? ? ???????????? ?? ???????? ?? ????.

???? ??????? ????? ?? ?? ??????? ?? ??????????? ????? ?? ?????????? ?? ?????????? ?? ???????? ?? ??????????? ?? ?????? ?? ?????????? ? ?????????? ?? ?????? ?? ?????????? ?????? ???????? ???????? ? ??????? ?????.
 
< Претходно   Следно >
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates