Насловна
Обуки за интернет безбедност во Неготино Испечати Е-пошта
obuka-vo-negotino---intro.png Во рамките на одбележување на Светскиот ден за побезбеден интернет (9 февруари) во ООУ Страшо Пинџур во Неготино во текот на месецот се одржа обука за учениците и родителите на оваа тема. Обуката ја реализираше Ѓорѓина Димова – наставник по информатика, служејќи се со материјалите достапни на веб-сајтот на Метаморфозис Безбедно на Интернет.

??????? ???? ??????????? ????? ?? ????????? ?? ??????? ?? ????????. ??? ??? ?????? ?????????? ??????? ??????? ?? ??? ????????? ????????? ???? ????? ?? ?? ??????? ? ?? ???? ??????????.

????, ?? ??? ?? ??????? ?? ???????????? ?????????? ?? ?????????? ??? ????? ?? ???????????? ?????? ??????? ?? ?????????? ?? ????????? ?? ?????? ??????????.

obuka-vo-negotino---1.png

obuka-vo-negotino---2.png

 
< Претходно   Следно >
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates