Faqja e parë arrow Lajme arrow Trajnime për siguri në Internet në Negotinë
Trajnime për siguri në Internet në Negotinë Printoni E-mail
obuka-vo-negotino---intro.png Në kuadër të shënimit të Ditës botërore për Internet më të sigurt (9 shkurti) në SHF "Strasho Pinxhur" në Negotinë gjatë muajit u mbajt trajnim për nxënësit dhe prindërit në këtë temë. Trajnimin e realizoi Gjorgjina Dimova - arsimtare e informatikës, duke i përdorur materialet që gjenden ne ueb-faqen e Metamorfzis Sigurt në Internet.

Së pari u realizua trajnimi për anëtarët e Këshillit të prindërve. Kjo temë nxiti interes të veçantë në mesin e tyre me ç'rast u dha propozimi të trajnimi të zgjerohet dhe me të të përfshihen të gjithl arsimtarët.
 
Tanimë, janë duke u zhvilluar trajnimet për arsimtarët klasorë të shkollës, të cilët pastaj do të organizojnë ngjarje të ngjashme për nxënësit e klasave të tyre.


obuka-vo-negotino---1.png

obuka-vo-negotino---2.png

 
< I mëparshmi   Tjetri >
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates