Насловна
Промоција на 10 филмчиња за безбедност и приватност на децата на интернет Испечати Е-пошта
Во вторник, 28 декември, во 19:00  часот ќе се одржи промоција на 10 кратки филмчиња на теми поврзани со безбедноста и приватноста на децата на интернет, изработени во рамките на проектот „Полесно до приватност на Интернет“.

??????????? ?? ???? ???????? ? ?? ????????? ?? ???????? ????????? ?????? ? ??????????? ???????????? ?? ????????????? ?? ??????????? ???????????? ?? ???????? ?? ?????? ??? ??????, ???? ? ???????????? ?????????? ? ?????? ?? ??????? ????? ?? ????? ?? ?????????? ?? ??????????. ?? ???????????, ????????? ?? ??????? ????????? ?? ????? ???????? ?? ???-?????? „???????? ?? ????????“ ? ?? ?? ????? ?? ??????????? ?? ????????????? ??????? ??? ?? ?????? ?? ?? ????????? ???? ??? ?? ??????? ????????.

??????????? ?? ?? ????? ?? ??????????? ?? ???????? ????????? ?????? ??? ?? ????? ?? ??????? ???????. ???????? ? ??????? ?? ?????????? ??????? ? ???? ?????????????? ??????????.
 
< Претходно   Следно >
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates