Насловна
Посета на основното училиште „Ацо Шопов“ во Скопје Испечати Е-пошта
aco_shopov-intro.jpg На 16.03.2011, во О.У. „Ацо Шопов“, Скопје се одржаа три предавања на тема: Безбедност и приватност на децата на интернет. На овие предавања беа присутни вкупно 70-тина ученици од 5-то, 7-мо и 8-мо одделение, поделени во две групи. Предавањата траеа по еден училишен час, а децата имаа можност да научат нешто повеќе, да се информираат за опасностите и ризиците на интернет, но и за тоа како да ја заштитат нивната приватност.


?? ????? ?? ???????????, ?????? ????????? ?????? ???????? ?? ???????? ????: ???????????????, ??????-?????????? ? ???????? ???????, ??? ?? ??? ?? ???????? ??????? ?? ?????????? ?? ????????. ?????? ??? ????? ????????? ?? ?????? ??? ?????????? ??????? ? ????????? ???????.
aco_shopov_1.jpgaco_shopov_2.jpg
????????? ?? ?????? ???? ?????????? ? 30 ?????????? ?? ??????????, ??? ?? ?????????? ???? ?? ?? ???????? ?????? ? ???? ?? ?? ???????? ?? ??????? ???????? ?? ????????. ?? ???????????? ?? ?????????? ?????????????? ????????? ?? ????????, ???? ?, ???????? ?? ????? ?????????? ? ????????????, ??????? ?? ??????? ?? ??????????.

??????????? ?? ??????????? ????? ????????? ?? ??????????? ????????????.
aco_shopov_3.jpg
aco_shopov_4.jpg
 
< Претходно   Следно >
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates