Faqja e parë
Nova Makedonija: Përderisa mbjellin në farmë, fëmijët janë të rrezikuar nga manijakë Printoni E-mail
Додека садат на фармата, ги демнат манијаци Fëmijët më të vegjël se trembëdhjetë vjet nuk janë të vetëdijshëm për rreziqet që u kanosen në Facebook, dhe për këtë arsye nuk duhet ta shfrytëzojnë këtë shërbim, thotë Irina Shumadieva, koordinatore e projekteve për siguri të fëmijëve në internet të Fondacionit "Metamorfozis".

Mbjellja e drunjve në farmë, kujdesi për manarët në "Pet society" dhe pirja e pijeve virtuale në "Joe will", në shikim të parë duken si argëtim naiv për fëmijët, mirëpo realiteti është pak më ndryshe. Rasti më i ri i pedofilit 25-vjeçar nga Strumica, i dyshuar për mashtrim të një të mituri nëpërmjet rrjetit Facebook, është edhe një rast në serinë e vjedhjes së identitetit, fotografive ose të dhënave personale të shfrytëzuesve për keqpërdorim të të miturve nga keqbërësit.

 
< I mëparshmi   Tjetri >
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates