Насловна
Безбедно на интернет на Априлијада 2011 Испечати Е-пошта
intro_aprilijada_2011.jpg
По повод денот на шегата, 1 април, децата се собраа на плоштадот Македонија, каде што учествуваа во забавната манифестација организирана од детскиот културен центар Карпош. Тимот на Метаморфозис и се приклучи на забавата, доделувајќи им постери за безбедно користење интернет на децата, родителите и наставниците.


????????? ?? ?????? ?????? ?? ??????? ????????? ?? ??????? ?? ?????? ?? ????????, ? ?? ??????? ?? ??????? ??????? ??????? ?????? ? ??????????? ?? ?????? ? ????????? ??? ?? ???????????? ???? ??? ?? ???????? „??????? ?? ?????????? ?? ????????“.
1_aprilijada_2011.jpg
2_aprilijada_2011.jpg
??? ???????? 200 ????? ?????????? ??????????, ? ?? ????? ?? ????? ? ????????, ??????, ?? ? ?????????? ??? ?? ???????????, ????????? ???????????? ? ????? ???????.
3_aprilijada_2011.jpg
4_aprilijada_2011.jpg
 
< Претходно   Следно >
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates