Faqja e parë
Sigurt në internet në Apriliadën 2011 Printoni E-mail
intro_aprilijada_2011.jpg
Me rastin e ditës së shakasë, 1 prillit, fëmijët u mblodhën në sheshin Maqedonia, ku morrën pjesë në manifestimin zbavitës, të organizuar nga qendra kulturore për fëmijë Karposh. Ekipi i Metamorfozis iu bashkangjit zbavitjes, duke u ndarë fëmijëve, prindërve dhe arsimtarëve, posterë për përdorim të sigurt të internetit.


Në njërë anë të posterëve gjendet Karta për të drejtat e fëmijëve në internet, kurse në anën tjetër gjenden disa këshillа dhe informata të dobishme për lojërat dhe filmat që përgatiten si pjesë e projektit "Me lehtë deri te privatësia në internet".
1_aprilijada_2011.jpg
2_aprilijada_2011.jpg
U ndanë 200 materiale të këtilla promovuese, ndërsa sipas natyrës së ditës që është zbavitëse, fëmijët, por edhe të moshuarit që i shoqëronin ata, shprehnin falënderim dhe interes të madh.
3_aprilijada_2011.jpg
4_aprilijada_2011.jpg
 
< I mëparshmi   Tjetri >
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates