Faqja e parë
Lojëra për sigurinë e fëmijëve në internet Printoni E-mail
igri_za_deca.jpgNë kuadër të projektit Më lehtë deri te privatësia në internet zhvillohen lojëra për fëmijë që kanë për qëllim ta nxisin të menduarit për tema të caktuara në lidhje me sigurinë e tyre derisa e përdorin internetin. Deri tani janë përgatitur gjashtë lojëra nga gjithsej dhjetë lojëra që duhet përgatitur. Të gjitha lojërat përfshijnë tema të ndryshme dhe janë në lidhje me filmat e shkurtër në po ato tema, të cilat do të publikohen së shpejti.

Lojërat janë të dedikuara për fëmijë të shkollës fillore të cilët dijnë të lexojnë dhe të përdorin kompjuter, mirëpo mund t'i luajnë edhe fëmijë më të vegjël të shoqëruar nga prindërit e tyre. Disa lojëra janë për fëmijë më të mëdhenj, varësisht nga tema, si për shembull "Plagjiatet", "Mashtrimet onlajn" etj., ndërsa të tjerat janë të dedikuara për të gjithë. Të gjitha lojërat janë në dispozicion në gjuhën maqedone dhe në gjuhën shqipe. Ato janë vegël e shkëlqyeshme për edukim dhe zbavitje në klasë. 

zavisnost_od_chet-alb.jpg plagijati-alb.jpg

 
Lojërat e tjera mund t'i luani këtu.

 
< I mëparshmi   Tjetri >
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates