Насловна arrow Вести arrow Игри за безбедност на децата на интернет
Игри за безбедност на децата на интернет Испечати Е-пошта
igri_za_deca.jpgВо рамките на проектот Полесно до приватност на интернетсе развиваат игри за деца кои имаат цел да поттикнат размислување за одредени теми во врска со нивната безбедност додека користат интернет. Досега се направени шест игри од вкупно десет. Сите игри опфаќаат различни области и се во релација со кратките филмови на истите теми, кои набрзо ќе бидат објавени.

?????? ?? ???????? ?? ???? ?? ??????? ??????????? ??? ????? ?? ?????? ? ?? ???????? ?????????, ?? ????? ?? ?? ?????? ? ?????? ???? ?? ????????? ?? ??????? ????????. ????? ???? ?? ?? ???????? ????, ?? ????????? ?? ??????, ?? ?????? „?????????“, „?????? ??????“ ???, ?????, ???, ?? ???????? ?? ????. ???? ???? ?? ???????? ?? ?????????? ? ?? ???????? ?????. ??? ?? ??????? ?????? ?? ????????? ? ?????? ?? ??????????.

zavisnostod_chet.jpg plagijati.jpg

 
?????????? ???? ?????? ?? ?? ?????? ????.

 
< Претходно   Следно >
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates