Насловна
Проекција на кратки едукативни филмови во Тетово, Гостивар, Битола и Дебар Испечати Е-пошта

opme-vtori_obuki.jpg По одржаните проекции во Скопје, Штип, Велес и Неготино, оваа недела кратките едукативни филмови изработени во рамките на проектот „Приватност на интернет на лесен начин“ беа прикажани во Тетово, Гостивар, Битола и Дебар.

?? 6 ????, ?? 11 ?????, ?? ??????????? ?? ???? ?? ??????, ??????????? ?? ?????????? 50 ??????? ?? ????????? ???????? „???? ???????“. ?????? ???, ?? 14 ?????, ?? ????? ????????? ?? ???????? ?? ????????? – ????? ?? ????????, ???? ???????? ??? ????? 30 ??????? ?? ????????? ???????? „????????“.

opme-tetovo.jpg
opme-gostivar.jpg


?? 7 ????, ?? 11:30 ?????, ????????? ?? ????? ?? ??????????? ?? ??????????? ???????? ?????? ?? ??????, ???? ??? ???????? 40
-???? ??????? ?? ????????? ???????? „???? ??????“. ????????? ????????? ?? ????? ?? 8 ????, ?? 13:00 ????? ?? ?????, ?? ????? ?? ?????????, ???? ??? ???????? ????? 130 ??????? ?? ????????? ???????? „???????? ????????“.

opme-bitola.jpg 
opme-debar.jpg


?? ???? ????????, ??? ???????? 8 ??????? ??? ????????? ??????????, ?? ??? ????????? ?? ????????? ??? 470 ??????? ?? 7-?? ? 8-?? ?????????, ? ?????????? ?????? ????? 20-???? ???????? ????? ??????????.

 
< Претходно   Следно >
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates