Насловна
Мобилни телефони Испечати Е-пошта

    
Примери од Велика Британија 

 
Страшно! Моите приватни фотографии може секој да ги види! 
 
Петок вечер е и петнаесетгодишниот Крис тукушто се врати потиштен од училиште бидејќи раскинал со својата девојка Соња... (прочитај
 
 
Мислеше дека го познава, но...

Имам другарка која има 15 години. Додека еден ден зборуваше во chat room со своите пријатели, и се обратил некој дечко кој не го познаваше. Ја замолил да разговараат на само... (прочитај)
monitor1.gif
 
 
link_chat.jpg link_e-mail.jpg link_soc_net.jpg
 
 
 
 
 

 
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates