Faqja e parë arrow Internet
Internet Printoni E-mail
Indeksi i arikujve
Internet
Kuptimet themelore pr internetin
Komunikimi nprmjet internetit
Surfimi
Kini ndrmend!
 
Kini ndërmend! 
 
Interneti është definitivisht një burim i dobishëm dhe i pafund i informatave dhe këshillave, por nuk mund të besoni në gjithçka që do të lexoni në rrjetën e internetit. Secili mund të vendosë informata në internet dhe prandaj nuk mund të besohet në gjithçka. Disa njerëz dhe organizata janë shumë të kujdesshëm në raport me saktësinë e informatave që i botojnë, por disa nuk janë. Disa madje me qëllim plasojnë informata të gabuara.

Kur kërkoni në internet, filloni kërkimin në ueb-faqet të cilave u besoni mëshomë dhe prej aty vazhdoni të “prekni” në informatat.

Ja diçka më tepër që do t’ju ndihmojë të dini cilës ueb-faqe mund t’i besoni, e cilës jo... (lexo).
 


 
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates