Насловна arrow Медиуми arrow Ден на побезбеден интернет - „Поврзи се со почит“
Ден на побезбеден интернет - „Поврзи се со почит“ Испечати Е-пошта
sid_2013_logo_anniv_ed.jpgУтре, на 5 февруари 2013 година, по десетти пат се обележува Денот на побезбеден интернет. Оваа година носечката тема на овој ден се онлајн правата и одговорностите. Слоганот на овогодинешната кампања е „Поврзи се со почит“.

?? ?? ?? ??????? ?????? ?? ???? ???????, ????? ?? ??? ???? ?? ??????? ????? ? ?? ???? ??????? ?? ??????????? ?? ???? ???. ???? ?? ????????? ??????? ??????: ?? ???????????? ?????? ?? ?????? ???????? ? ?? ????????? ?? ?????? ???????????, ?? ???????????? ??????????? ?? ?????????? ??? ?? ??????? ?????? ?????? ??????? ???? ? ?????????? ?? ??????????.???? ? ?? ?????????? ??????, ???????????? ? ???? ?????? ?? ???????? ?? ????????????? ?? ????? ?? ?????????? ????????. ?? ????? ?? ?????????????? ??????? ???????? ?? ?????? ?? ??????????? ?? ????????, ????????? ???????????? ?? ?????? ??????? ? ?????????? ?? ?????????? ? ?????????? ?? ?????? ?? ???????? ?? ?????????? 5 ??????, ???????????? ? ???????? ?? ???????? ?? ????????????? ??? ?? ???????? ?? ???? ????.

?? ???-?????? „???????? ?? ????????“, ???? ?? ?? ?????? ??????? ? ?????????? ??????????, ??????? ?? ??????, ???????????? ? ??????????, ????????? ???? ? ?????? ?????????? ???????? ?? ???? ?? ???????? ?? 5 ??????: ??????????, ????????, ??????, ?????? ? ?????????. ???? ????, ???????? ?????? ?? ?????? ???? ?? ??????? ? ?? ???????-??????????: http://www.facebook.com/bezbednonainternet.
 
< Претходно   Следно >
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates