Насловна
Приватноста во дигиталната ера Испечати Е-пошта
приватност

Со 9 едукативни видео стории, Фондацијата „Метаморфозис“ во соработка со APTI (Асоцијација за технологија и интернет) се придружува на кампањата за едукација и за подигање на свеста на граѓаните за безбедност на интернет во Македонија.

Видеата може да ги погледнете и споделите од следниов линк

 
Следно >
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates