Насловна arrow Соработници
Соработници Испечати Е-пошта

 

Прва детска амбасада во светот - Меѓаши

улица Коста Новаковиќ 22 а, 1000 Скопје, Македонија
телефон +389 22 465 316
телефон/факс +389 22 463 900
Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете

СОС телефон за деца и млади 0800 1 22 22 (бесплатна линија)
logo-na-ambasadata.gif
Совет за превентива против малолетничка деликвенција – СППМ

Спортска Сала ЈАСМИН, канцеларија бр. 26, 1430, Кавадарци
Тел. 043 410 408
Факс. 043 412 947
Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
sppmd_logo.gif
Младински образовен форум [МОФ]

Ул. Партизански Одреди 21/2-4
1000 Скопје, Македонија
Тел. 02 3 139 692
Факс 02 3 114 412
Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
mof-logo_black.gif
Младински совет Охрид
mso.jpg
Здружение на граѓани за поддршка и промоција на пристапна информатичка технологија за лица со хендикеп

бул. Партизански Одреди 62/1-16
тел. 3068-630.
logo_mak.gif
Примарните цели на Центарот за граѓанска иницијатива (ЦГИ) се да го помага развојот на демократијата и цивилното општество во Македонија, да ги привлече граѓаните во едукацијата и да промовира позитивни промени во нивната општина и земја.  clip_image002_copy.gif
Младински културен центар - Битола
mkc-bitola.gif
Хуманитарно здружение Мајка - Куманово

ул. Ѓорче Петров бр.33

тел.031 421 341  075 702 446
факс 031 411 088
Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете

logo-majka.png
 

Фондација за развој на локалната заедница


Генерал Михајло Апостолски 14а, 2000 Штип

 

Тел/факс: 032 383 422, 032 383 116
Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете

 


 stip-logo.png

 

Хуманитарно и добротворно здружение на ромите “ПХУРТ” - Делчево

ул. Н. Ј. Вапцаров б.б, Делчево

Тел./Факс: 033 412 337; 033 411 137
Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
phurt_logo.jpg
Асоцијација за демократска иницијатива - АДИ - Гостивар

Адреса:Б.Јовановски 61 Гостивар

Тел : 042/ 221 100
Факс : 042/ 221 102
e-mail: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
adi-logo.png
 
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates