Faqja e parë
Fletushka edukative për atë si të jesh shfrytëzues i aftë i internetit Printoni E-mail
letok_al.gif Në kuadër të projektit Mbrojtja dhe siguria e fëmijëve dhe të drejtave të tyre në internet (CRISP) u shtyp fletushkë e cila përmban 5 rregulla të dobishme për atë se si fëmijët dhe të rinjtë të jenë shfrytëzues të aftë dhe të kujdesshëm të internetit, e me këtë edhe të jenë të sigurt derisa janë onlajn.
Fletushka me titull „Bëhu shfrytëzues i aftë i internetit” u shtyp në 4500 kopje, prej të cilave 3000 në gjuhën maqedonase dhe 1500 në gjuhën shqipe.

Fletushkat do t’u shpërndahen nxënësve të shkollave fillore dhe të mesme në Maqedoni, më saktë në ato shkolla të cilat janë të kyçura drejtpërdrejt në projektin.
 
Fletushkat në formë elektronike mund t’i gjeni edhe këtu:
 
Fletushka në gjuhën maqedonase
Fletushka në gjuhën shqipe
 
< I mëparshmi   Tjetri >
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates